PoliDirect Eindhoven

PoliDirect Eindhoven
Voor alle onderzoeken heeft u een afspraak nodig. U kunt ons hiervoor bellen op 088-8884555

Het aanvraagformulier van uw huisarts, uw verzekeringsbewijs (pasje) en een identificatiebewijs dient u mee te nemen bij uw bezoek.
In verband met het afsprakenprogramma vragen wij u minimaal 10 minuten voor aanvang van het onderzoek aanwezig te zijn.
Het kan zijn dat u voor aanvang van het onderzoek bepaalde handelingen moet verrichten (zoals inname laxeermiddel) of rekening houden met bepaald medicijngebruik.

Internist Drs. Paul Ackermans

- Aandachtsgebieden: Diabetes mellitus, CardioVasculair RisicoManagement
- Gecertificeerd Endoscopist (colonoscopie, sigmoidoscopie, gastroscopie, therapeutisch)
- Supervisor en adviseur Vaatrisico-poliklinieken
- Lid Taakgroep Diabetologie
- Consulent DM/CVRM PoZOB
- Consulent Vakgroepoverleg Diabetes

MDL-arts DR. R.F. Eichhorn

Sinds 2003 ben ik Maag-Darm- en Leverarts en sinds 2008 ben ik komen werken in het ETZ in Tilburg vanwegen het topklinische karakter van dit ziekenhuis. Ik ben een allround MDL-arts, maar ik heb speciale belangstelling voor patiënten met leveraandoeningen en voor complexe endoscopische interventieprocedures.

MDL-arts DR. G.H.A. Dodemont

MDL-arts is een allround vakgebied met interessante poliklinische en klinische patiëntenzorg, gecombineerd met endoscopische en endo-echografische diagnostiek en interventies. Met name de combinatie van het “denken en doen” maakt het vak zeer breed en interessant.
Het ETZ is een uitstekend ziekenhuis waar adequate, kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg wordt geboden waarbij de patiënt altijd voorop blijft staan.

Longarts, DR J. Groot

Longgeneeskunde is een mooi en boeiend vak waarin tijd en aandacht voor de patient centraal staat. Goede samenwerking met huisartsen en specialisten van andere vakgebieden maakt het vak extra leuk en interessant. We leren veel van elkaar. Klachten van de luchtwegen hebben veel impact op het dagelijks functioneren en derhalve moet diagnostiek en behandeling snel en efficient plaatsvinden. Ik ben opgeleid tot longarts in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven en Tilburg en daarna langdurig werkzaam geweest in de regio Barcelona. Tevens was ik daar consulent voor de ANWB/SOS alarmcentrale. Het wonen en werken,samen met mijn gezin, in een andere cultuur heeft mijn blik op de hedendaagse gezondheidszorg verrijkt en veel ervaring meegegeven om nu als longarts te werken voor PoliDirect. Naast de aandachtsgebieden astma/allergie en COPD, ben ik algemeen longarts en vind ik het altijd weer een mooie uitdaging om een probleem van de luchtwegen te ontrafelen en tot een diagnose en behandelplan te komen. Omdat preventieve geneeskunde steeds meer een rol gaat spelen binnen onze maatschappij zal ook bij PoliDirect door de longartsen hierop worden geanticipeerd.

PoliDirect Eindhoven
Hugo de Grootplein 1a
5652 LJ Eindhoven

Openingstijden
maandag: gesloten,
dinsdag t/m vrijdag: 8.30 - 16.30,
zaterdag en zondag: gesloten


E: info@polidirect.nl
T: 088 8884555