PoliDirect Eindhoven

PoliDirect Eindhoven
Voor alle onderzoeken heeft u een afspraak nodig. U kunt ons hiervoor bellen op 088-8884555

Het aanvraagformulier van uw huisarts, uw verzekeringsbewijs (pasje) en een identificatiebewijs dient u mee te nemen bij uw bezoek.
In verband met het afsprakenprogramma vragen wij u minimaal 10 minuten voor aanvang van het onderzoek aanwezig te zijn.
Het kan zijn dat u voor aanvang van het onderzoek bepaalde handelingen moet verrichten (zoals inname laxeermiddel) of rekening houden met bepaald medicijngebruik. Het team van PoliDirect Eindhoven ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u voor, tijdens en na de behandeling perfect wordt geinformeerd.

Openbaar vervoer
Heeft u een afspraak bij PoliDirect Eindhoven kunt u gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen omdat PoliDirect zich bevindt op ongeveer 50 meter van het busstation.

Auto
Aan de zijkant van het pand bevinden zich eigen parkeerplekken die zijn gereserveerd voor u als patiënt van PoliDirect Eindhoven. Ook tegenover het pand is er geruime mogelijkheid tot gratis parkeren.

Internist Drs. Paul Ackermans

- Aandachtsgebieden: Diabetes mellitus, CardioVasculair RisicoManagement
- Gecertificeerd Endoscopist (colonoscopie, sigmoidoscopie, gastroscopie, therapeutisch)
- Supervisor en adviseur Vaatrisico-poliklinieken
- Lid Taakgroep Diabetologie
- Consulent DM/CVRM PoZOB
- Consulent Vakgroepoverleg Diabetes

MDL-arts DR. R.F. Eichhorn

Sinds 2003 ben ik Maag-Darm- en Leverarts en sinds 2008 ben ik komen werken in het ETZ in Tilburg vanwegen het topklinische karakter van dit ziekenhuis. Ik ben een allround MDL-arts, maar ik heb speciale belangstelling voor patiënten met leveraandoeningen en voor complexe endoscopische interventieprocedures.

MDL-arts DR. G.H.A. Dodemont

MDL-arts is een allround vakgebied met interessante poliklinische en klinische patiëntenzorg, gecombineerd met endoscopische en endo-echografische diagnostiek en interventies. Met name de combinatie van het “denken en doen” maakt het vak zeer breed en interessant.
Het ETZ is een uitstekend ziekenhuis waar adequate, kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg wordt geboden waarbij de patiënt altijd voorop blijft staan.

PoliDirect Eindhoven
Hugo de Grootplein 1A
5652 LJ Eindhoven

Openingstijden
maandag: Momenteel gesloten,
dinsdag: 9:00 - 17:00,
woensdag en donderdag: Momenteel gesloten,
vrijdag: 9:00 - 17:00,
zaterdag en zondag: Momenteel gesloten


E: info@polidirect.nl
T: 088 8884555