PoliDirect IJburg

PoliDirect IJburg

Voor alle onderzoeken heeft u een afspraak nodig. U kunt ons hiervoor bellen op 088-8884555. Soms zijn we ook op zaterdag open en telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

Het aanvraagformulier van uw huisarts, uw verzekeringsbewijs (pasje) en een identificatiebewijs dient u mee te nemen bij uw bezoek.
In verband met het afsprakenprogramma vragen wij u minimaal 10 minuten voor aanvang van het onderzoek aanwezig te zijn.
Het kan zijn dat u voor aanvang van het onderzoek bepaalde handelingen moet verrichten (zoals inname laxeermiddel) of rekening houden met bepaald medicijngebruik. Het team van PoliDirect IJburg ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u voor, tijdens en na de behandeling perfect wordt geinformeerd.

Openbaar vervoer
PoliDirect IJburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ieder kwartier vertrekt er zowel een bus als een tram direct naar IJburg vanaf centraal station Amsterdam. Uitstappen op de halte na de albert heijn.

Auto
U kunt uw auto (betaald) parkeren voor het pand van PoliDirect. U kunt ook kiezen voor het parkeren van uw auto in de parkeergarage van de Albert Heijn. De kosten zijn maximaal €5 per dag.


De actuele wachttijden per 17 juli 2018 zijn bij deze kliniek als volgt.

Maag-, Darm- en Leveronderzoek: 12 kalenderdagen
Pijnbehandeling: 7 kalenderdagen
Longgeneeskunde: 7 kalenderdagen
Chirurgie: 12 kalenderdagen
Dermatologie: 5 kalenderdagen

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Huidtherapie

Huidtherapie

Bij PoliDirect kunt u ook terecht voor alle niet vergoede paramedische huidbehandelingen zoals bijv. acné, vaatafwijkingen, overbeharing en hyperpigmentatie. Ook cosmetische behandelingen die een paramedische aanpak vereisen, worden door de huidtherapeuten uitgevoerd. PoliDirect werkt samen met MediSkinCare, een autoriteit op het gebied van laserbehandeling.

De huidtherapeuten van MediSkincare zijn allen HBO gediplomeerd, kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de NVH. MediSkincare heeft door haar intensieve samenwerking met dermatologen in 5 verschillende ziekenhuizen ruim ervaring opgedaan in de beste medisch verantwoorde laserbehandeling van Nederland.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Huidtherapie

Poliklinische chirurgie

Poliklinische chirurgie

Heeft U last van littekenweefsel, een vetbult, een talgkliercyste of vervelende moedervlekken dan kunnen wij dit voor U verwijderen onder plaatselijke verdoving. Ook ingegroeide teennagels kunnen wij voor U behandelen. Dit doen wij op een poliklinische operatiekamer nadat wij samen met U even hebben gekeken wat er aan de hand is en wat uw wensen zijn. Dit wordt altijd uitgevoerd door een ervaren chirurg met aandacht voor een fraai cosmetisch resultaat.

Wij helpen U graag met maar een consult waarbij indien nodig de behandeling direct wordt uitgevoerd. Dit noemen wij “visit in one”

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Poliklinische chirurgie

Pijnbehandeling

Pijnbehandeling

Wat is een pijnbehandeling?
Iedereen ervaart wel eens pijn. Echter, pijnklachten kunnen zich dusdanig ontwikkelen dat deze de kwaliteit van leven ernstig verminderen. Bij sommige pijnklachten kunnen de meeste algemene activiteiten al een probleem vormen zoals het beoefenen van een sport tot het tillen van lichte materialen.

Welke specialisten zijn werkzaam binnen een pijnbehandeling?
Een aantal anesthesiologen heeft zich verder gespecialiseerd tot pijnbestrijder.. Zij hebben zich toegelegd op het vakkundig behandelen van verschillende pijnsoorten. Bij PoliDirect wordt u uitsluitend behandeld door anesthesiologen/pijnspecialisten.

Pijnbehandelingen
Bij patiënten met (chronische) pijnklachten wordt in veel gevallen geen duidelijke oorzaak gevonden. Operatieve behandeling is meestal niet mogelijk en behandelingen met pijnstillers en/of fysiotherapie hebben onvoldoende resultaat gehad. Een pijnbehandeling is dan een mogelijkheid om de pijnklachten weg te nemen. Een pijnbehandeling kan ook een alternatief zijn voor een operatie als de oorzaak van de pijn wel bekend is. Wat voor soort pijn- behandeling geschikt is, hangt af van uw klacht. Grofweg zijn er twee mogelijkheden:

  • Pijnstillers: soms werkt een pijnstiller uitstekend, maar zijn er bijwerkingen waardoor dit geen goede optie is om de pijnklacht te bestrijden. De pijnspecialist van PoliDirect kan dan beoordelen of een ander type pijnstiller een mogelijkheid is.
  • Injectietherapie zoals bv een zenuwblokkade door een pijnspecialist
De zenuwblokkade
Voordat een definitieve zenuwblokkade wordt uitgevoerd, stelt de pijnspecialist van PoliDirect eerst nauwkeurig vast welke zenuw de pijn veroorzaakt. Dit gebeurt met zogenaamde ‘proef-behandelingen’ waarbij telkens maar één zenuw verdoofd wordt. Als tijdens de verdoving de pijn voor meer dan 50% verdwijnt, dan weten we met redelijke zekerheid waar de pijn vandaan komt.

Bij een definitieve zenuwblokkade wordt de zenuw behandeld met ontstekingsremmers (corticosteroiden) of door verwarming met behulp van stroom... Drie maanden na de zenuwblokkade is het eindresultaat merkbaar. Afhankelijk van het type zenuwblokkade ligt het slagingspercentage (volledige of gedeeltelijke pijnverlichting) tussen de 60 en 80 procent. Er is geen risico op een permanente uitval van zenuwen wat betreft kracht of gevoel.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Pijnbehandeling

Bevolkingsonderzoek darmkanker coloscopie

Bevolkingsonderzoek darmkanker coloscopie

Het bevolkingsonderzoek darmkanker is gestart medio februari . Alle mannen en vrouwen van 55 t/m 75 jaar krijgen iedere twee jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek darmkanker. Of u een uitnodiging krijgt, hangt af van uw geboortejaar. Meedoen is gratis en vrijwillig en u beslist zelf of u wel of niet meedoet.

Waarom een bevolkingsonderzoek darmkanker? Met het bevolkingsonderzoek kan darmkanker worden voorkomen of in een vroegtijdig stadium worden ontdekt en behandeld. Als darmkanker vroegtijdig wordt ontdekt, is de kans op genezing groter en de behandeling minder zwaar. Het bevolkingsonderzoek kan op langere termijn jaarlijks 2.400 sterfgevallen aan darmkanker helpen voorkomen.

Hoe werkt het? Bij het bevolkingsonderzoek darmkanker wordt gekeken of er bloed in uw poep zit. Omdat dit vaak niet goed te zien is met het blote oog wordt een klein beetje van uw poep onderzocht in het laboratorium. U kunt de test thuis uitvoeren en deze per post opsturen middels een retourenvelop. Als uit de uitkomst blijkt dat er sporen van bloed in de ontlasting zitten dan wordt u uitgenodigd voor een darmonderzoek.

Voor bevolkingsonderzoek naar PoliDirect? PoliDirect is één van de centra die geselecteerd en gecertificeerd zijn om de darmonderzoeken te gaan uitvoeren. Is er bij het bevolkingsonderzoek bloed gevonden in uw ontlasting? Dan krijgt u een uitnodiging voor een maken van een afspraak voor darmonderzoek. In de uitslagbrief staat het nummer wat u hiervoor kunt bellen. Bij het maken van de afspraak wordt op basis van het aantal te reizen kilometers een centrum aan u voorgesteld. Dit kan bijvoorbeeld in het ziekenhuis maar u bent vrij om zelf te kiezen voor PoliDirect als dit voor u beter uitkomt.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect IJburg
PoliDirect Ravenstein

Maak afspraak voor Bevolkingsonderzoek darmkanker coloscopie

Proctologie / Aambeien (hemorroïden)

Proctologie / Aambeien (hemorroïden)

Heeft U last van uitgezakte zwellichamen bij de anus, pijn of bloedverlies tijdens de ontlasting dan komt U in aanmerking voor onze anale klachten polikliniek. Op deze kliniek wordt U gezien door een ervaren chirurg die indien nodig in het zelfde consult op de behandelkamer in de anus kan kijken en een gepaste behandeling kan inzetten.

Het uitzakken en naar buiten puilen van de zwellichamen heet Aambeien. Deze kunnen een ongemakkelijk of pijnlijk gevoel geven. Daarbij kan het bloed in de zwellichamen gestuwd raken, waardoor aambeien makkelijk bloeden. Ook kan er zich een bloedstolsel vormen in adertjes in de huid rond de anus.. Dit wordt een getromboseerde aambei genoemd. Verdere klachten kunnen zijn jeuk, vochtverlies en eczeem rond de anus.

Aambeien ontstaan vooral door een gebrek aan voedingsvezels in ons eten. Ook veel zitten, onvoldoende lichaamsbeweging en een te hoog lichaamsgewicht kunnen hiertoe bijdragen. Tijdens de zwangerschap komen aambeien ook vaker voor. De klachten die aambeien kunnen geven, kunnen ook voorkomen bij andere afwijkingen van de endeldarm of de anus. Pijn in de anus kan ook veroorzaakt worden door een scheurtje in het anus slijmvlies. Dit wordt behandeld met zal of door een botox behandeling van de anus

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Alkmaar
PoliDirect Tilburg
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Proctologie / Aambeien (hemorroïden)

Dermatologie

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor alle verzekerde dermatologische behandelingen van huidziekten. Denk bij huidziekten aan goedaardige gezwellen, infectieziekten van de huid, ontstekingsbeelden als eczemen en psoriasis, acné en huidkanker.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Dermatologie

Gastroscopie

Gastroscopie

Een gastroscopie is een kijkonderzoek van de binnenkant van de slokdarm, maag en het eerste deel van de dunne darm (twaalfvingerige darm). Het onderzoek wordt uitgevoerd met een kijkinstrument: de endoscoop. Een endoscoop is een dunne flexibele slang die ongeveer de doorsnede heeft van een vinger. De arts brengt de endoscoop via uw mond en slokdarm, in de maag en twaalfvingerige darm. Aan het uiteinde van de endoscoop zitten een lampje en een camera. Het lampje zorgt ervoor dat de arts de binnenkant van uw slokdarm en maag goed kan bekijken. De beelden van de camera worden op een beeldscherm bekeken. Met een gastroscopie kan een arts vrijwel alle afwijkingen van de slokdarm en maag opsporen. Daarnaast kan de arts sommige dunne darmaandoeningen vaststellen of uitsluiten, omdat ook het eerste deel van de twaalfvingerige darm bekeken kan worden. Een gastroscopie is een inwendig onderzoek. Dit heeft voor-en nadelen. Een belangrijk voordeel van de gastroscopie is dat de arts direct kleine ingrepen kan uitvoeren. In veel gevallen is de gastroscopie daarom het onderzoek van eerste keus.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Alkmaar
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg
PoliDirect Eindhoven
PoliDirect Goor

Maak afspraak voor Gastroscopie

Coloscopie

Coloscopie

Een colonoscopie is een kijkonderzoek van de dikke darm. Met een colonoscopie kan de internist of MDL-arts (maag-, darm- en leverarts) de binnenkant van uw dikke darm en het laatste deel van uw dunne darm bekijken. Het onderzoek wordt gedaan met behulp van een kijkinstrument: de endoscoop. De endoscoop is een flexibele slang. Aan het uiteinde van de slang zit een klein lampje en een camera. Het lampje zorgt ervoor dat de arts de binnenkant van uw darm goed kan bekijken. De camera is verbonden met een beeldscherm, waarop de arts het onderzoek kan volgen.

Met de colonoscopie kunnen vrijwel alle afwijkingen aan uw dikke darm worden opgespoord. Een colonoscopie is een inwendig onderzoek. Dit heeft voor-, en nadelen. Een belangrijk voordeel van de colonoscopie is dat de arts direct kleine ingrepen kan uitvoeren. In veel gevallen is de colonoscopie daarom het onderzoek van eerste keus.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Eindhoven
PoliDirect Alkmaar
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg
PoliDirect Goor

Maak afspraak voor Coloscopie

Cosmetische dermatologie

Cosmetische dermatologie

Het tarief van de behandeling wordt bepaald door de omvang en de tijdsduur die nodig is voor een goede uitvoering van de behandeling. Een herhalingsconsult voor de nacontrole is bij het tarief inbegrepen.

Betaling

PoliDirect is van mening dat ook onverzekerde, cosmetische dermatologie bereikbaar moet zijn voor iedereen. Om deze reden hanteren wij de scherpste tarieven van Nederland en bieden wij u de mogelijkheid de behandelingen in termijnen af te betalen. Wilt u hier meer over weten? Onze office manager maakt graag voor u een passend afbetaal schema.

Onderstaand vindt u de onverzekerde tarieven van de behandelingen. Als u wilt weten wat de tarieven zijn van de verzekerde behandelingen kijk dan
hier.

De vastgestelde tarieven voor 2017 zijn:
Consult €50 ( 5-10 minuten)
Preventieve huidscan €135

Verwijderen van goedaardige huidafwijkingen (moedervlekken, ouderdomswratten, fibromen)
1 afwijking €150
2 of 3 afwijkingen €299
4 of meer afwijkingen €350
Zichtbare bloedvaatjes
1 tot 3 €299
4 tot 6 €399
Pigmentstoornissen
1 pigmentvlek €199
2 of 3 pigmentvlekken €329
Meer dan 3 pigmentvlekken €399

Botox behandel prijzen
Vanaf € 109,-
Een halve zone Botox is geschikt voor de jonge Botox cliënt die te maken heeft met ondiepe rimpels en deze graag wil vervagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervagen van een beginnende voorhoofdsrimpels.

Eén zone Botox € 175,-
Een zone Botox is bedoeld voor behandeling van een deel van het gezicht. Met een zone Botox kunnen kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of frons gericht worden aangepakt.

Twee zones Botox € 275,-
Met behulp van twee zones kunnen twee delen van het gezicht gecombineerd worden behandeld, bijvoorbeeld en de kraaienpootjes en het vervagen van de fronsrimpel.

Drie zones Botox € 375,-
Drie zones worden ingezet om alle gebieden van het gezicht aan te pakken: zowel frons- als voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Daarbij moet worden vermeld dat het ook mogelijk is om halve zones te plaatsen. Voor een goede indicatie van de kosten van de Botox behandeling is een consult met uw cosmetisch dermatoloog dus nodig.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect Tilburg
PoliDirect Ravenstein
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Cosmetische dermatologie

Longgeneeskunde - hoestpoli

Longgeneeskunde - hoestpoli

Hoesten heb je vaak niet in de hand. Iedereen heeft er wel eens last van tijdens een verkoudheid. Dit verdwijnt meestal binnen weken. Veel mensen hebben echter last van chronisch hoesten. Net als niezen, gapen en hikken gebeurt het in een reflex. Bij hoesten gaat het vaak om een prikkeling van de keel, de luchtwegen en/of de maag/slokdarm.
Chronisch hoesten wordt meestal veroorzaakt door astma, neus- en/of bijholtenproblemen of een teveel aan (ongemerkt) maagzuur in de slokdarm. Vaak gaat het om een combinatie van deze oorzaken. Maar er zijn nog velerlei andere oorzaken mogelijk. De meeste aandoeningen zijn goed behandelbaar.
De gevolgen van chronisch hoesten worden vaak onderschat. Je kunt er ook andere lichamelijke klachten van krijgen. Tevens kan het uitputtend zijn en er voor zorgen dat iemand niet normaal kan deelnemen aan het dagelijks leven. In sommige gevallen kan dat zelfs leiden tot sociale isolatie. Daarom worden de klachten op de hoestpolikliniek serieus onderzocht en behandeld.
Ervaring, geduld en een goede samenwerking tussen verschillende specialisten kan de oplossing bieden voor het complexe chronisch hoestenprobleem. Een goede diagnose is belangrijk en daarom wordt bij het onderzoek systematisch te werk gegaan. Om uw klachten goed in kaart te brengen, vult u van tevoren alvast een vragenlijst in. Tevens wordt een bloedonderzoek gedaan om onder andere een eventuele allergie uit te sluiten. Tijdens het eerste bezoek worden foto’s van longen en neusbijholten gemaakt en wordt een blaastest (longfunctie) gedaan. Tevens ziet u KNO-arts Franken en longarts de Kluijver. Daaruit volgt een persoonlijk behandelplan. Er wordt nauw samengewerkt met gespecialiseerde logopedisten en longverpleegkundige.

Heeft u langer dan drie maanden last van hoesten, dan kunt u op de hoestpoli terecht. Voor een afspraak is een verwijzing van de huisarts of een andere specialist noodzakelijk.

U kunt terecht bij de volgende locaties voor dit onderzoek:
PoliDirect IJburg

Maak afspraak voor Longgeneeskunde - hoestpoli

Anesthesiologe Drs. A.A.N.M. Royakkers

Omdat ik het langduriger contact met een patiënt miste, ben ik me verder gaan specialiseren tot pijnspecialist. Een band opbouwen en samen met de patiënt
werken aan een duidelijk behandeldoel is wat mij betreft een van de belangrijkste aspecten van mijn werk. Coaching en begeleiding is tijdens mijn gesprekken en behandelingen dan ook een wederkerend fenomeen. Ik merk dat ik dan ook echt het verschil kan maken. De samenwerking met huisartsen en andere specialisten is hierin essentieel. Klik hier om een waardering over dokter Royakkers op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts Drs. H. Hekmat

Dokter Hekmat heeft zijn opleiding tot inwendige geneeskunde en MDL-opleiding afgerond aan de vrije Universiteit medisch centrum in Amsterdam. Vanaf 2012 is hij naast PoliDirect werkzaam als MDL-arts in het IJsselland ziekenhuis in Capelle a/d IJssel. Klik hier om een waardering voor dokter Hekmat op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts Drs. A. van der Sluys Veer

Als maag-, darm- en leverarts moet je zowel je hoofd als je handen gebruiken. Er is een enorme ontwikkeling geweest in de mogelijke behandelingen die we kunnen uitvoeren, en deze ontwikkelingen gaan nog steeds door. We kunnen tegenwoordig steeds meer patiënten helpen op een veel prettigere manier dan vroeger. Klik hier om een waardering voor dokter van der Sluys Veer op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts Dr. L.C. Baak

Het specialisme maag-, darm-, en leverziekten is voor mij een aantrekkelijke combinatie van beschouwing en (technische) interventie. In de meeste maag- en darmziekten is een belangrijke plaats ingeruimd voor invasieve diagnostiek en zo nodig ook therapie. Gastvrij en toonaangevend proberen we te zijn bij PoliDirect, waarbij een persoonlijke aanpak van de patiënt voor mij centraal staat. Ook de contacten met de huisartsen in de regio van IJburg zijn zeer belangrijk. Klik hier om een waardering voor dokter Baak op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts Drs. M. Cazemier

Het specialisme maag-, darm-, leverziekten (MDL) is behoorlijk breed. We hebben veel patiëntencontact en doen veel verschillende behandelingen zelf. Daarnaast zien we ook veel verschillende ziektebeelden. Omdat het medische vakgebied bij MDL zo breed is, werken we veel samen met anderen specialismen. Ik vind het prettig om naast het OLVG ook te werken bij PoliDirect IJburg omdat ik op deze manier op een zo breed mogelijke manier Maag- darm- leverzorg kan bieden. Klik hier om een waardering voor dokter Baak op Zorgkaart Nederland te plaatsen.


MDL-arts Drs. J.M.Jansen

De Maag-, darm-, levergeneeskunde zoals ik die mag bedrijven vind ik een prachtvak. Als MDL-arts in het OLVG ziekenhuis in amsterdam behandel en begeleid ik mensen met chronische ontstekingen van de darmen met complexere endoscopische behandelingen. Bij PoliDirect ligt de nadruk veel meer op het sociale aspect, hier heb ik heel direct contact met patiënten en huisartsen en dat maakt het voor mij extra persoonlijk. Ik ben opgeleid in het AMC en het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Klik hier om een waardering over dokter Jansen op Zorgkaart Nederland te plaatsen.


Internist drs. Peter R. Oosting

Dokter Oosting heeft ruim geruime tijd gewerkt in het Waterland ziekenhuis te Purmerend en is als internist gespecialiseerd in maag -darm- lever geneeskunde. Klik hier om een waardering over dokter Oosting te plaatsen op Zorgkaart Nederland.

Anesthesiologe Drs. M. Janbroers-Blankendaal,

Anesthesiologie - Pijngeneeskunde is een divers en dynamisch vak. Je hebt te maken met hele oude mensen, vroeggeborenen, zwangeren – geen patiënt is hetzelfde. Fascinatie zit ‘m ook in de actie. Door de diversiteit van patiënten en handelingen is geen dag hetzelfde. Prettig vind ik ook dat ik snel resultaat zie van wat ik doe.” Klik hier om een waardering over dokter Janbroers-Blankendaal op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Dermatologe Drs. W. Kamphof

Dokter Kamphof is als Dermatoloog sinds 2006 werkzaam in verschillende ziekenhuizen waaronder Ziekenhuis Amstelland en Medisch Centrum Alkmaar. Zij heeft hier het vak Dermatologie uitgeoefend in de volle breedte. Daarbij hoort het behandelen van eczeem, acne, moedervlekken, haaruitval, nagelafwijkingen, huidkanker en spataderen. Daarnaast hoort dokter Kamphof tot de een der beste cosmetische dermatologen en heeft zij haar eigen praktijk voor rejuvenation behandelingen met o.a. Botox in Haarlem.

MDL-arts dr. M.J. Wagtmans

Dokter Wagtmans heeft als MDL-arts in het Flevoziekenhuis in Almere en in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk. Dokter Wagtmans is als MDL -dokter gespecialiseerd in de Hepatologie en Endscopische maag- en darmonderzoek. Klik hier om een waardering over dokter Wagtmans op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Internist GE Drs. M.O. den Dulk

Het leuke aan de interne geneeskunde vindt Meyno dat hij een soort puzzelaar is. Hij houdt van mensen en het is voor hem een uitdaging om iets in zo eenvoudig mogelijke taal aan een patiënt uit te leggen. In Yemen leidde hij mensen op tot internist in een opleidingsziekenhuis. Na drie jaar in Yemen is hij nog eens drie en een half jaar in Gambia en zes jaar in Tanzania geweest, waar hij in het universiteitsziekenhuis werkte. Klik hier om een waardering voor dokter van den Dulk op Zorgkaart Nederland te plaatsen

MDL-arts Dr. S. Toebosch

Specialisatie: MDL-arts. Gestudeerd in: Maastricht; Aandachtsgebied(en):: Inflammatoire darmziekten, interventie-endoscopie. Werkzaam geweest in het Langeland ziekenhuis in zoetermeer en het Laurentius ziekenhuis in Roermond.

Dermatoloog M.M. Meijs

Dermatoloog Meijs is opgeleid in het AMC en werkt sinds jaren als dermatoloog in het BovenIJ ziekenhuis Amsterdam alwaar hij de afgelopen 10 jaar de vakgroep dermatologie samen met collega dermatoloog Piskin vorm gaf. Zijn specifieke interesse gebieden zijn de huidoncologie (huidkanker) en flebologie (spataderen). Maar voor dermatologie in de volle breedte kunt U bij hem terecht.
"Sinds 2017 werken wij als dermatologen van het BovenIJ ziekenhuis met veel plezier ook bij Polidirect. Door het werken in een kleinschaligere omgeving als Polidirect kun je de patient nog accurater bedienen in een prettige en gastvrije omgeving. Daarbij spreekt de gevarieerde bevolking met verschillende culturen in deze regio ons aan. De samenwerking met de vakgroep dermatologie van het BovenIJ ziekenhuis zorgt mede voor een volledig dermatologisch zorgaanbod van hoogwaardige kwaliteit.

Internist GE Dr. J. Juttmann

Dr. J. Juttmann is bijna dertig jaar als internist verbonden geweest aan het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg met als aandachtsgebieden HIV, endocrinologie en Gastro-enterologie. Dr. Juttmann heeft ruim meer dan dertig jaar scopie ervaring. Klik hier om een waardering voor dokter Juttmann op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Longarts DR. J.W.K. van den Berg

Jan Willem van den Berg (1964) is opgegroeid in Den Haag. Na de studie geneeskunde in Leiden werd hij opgeleid tot longarts in Heerlen. De eerste jaren na zijn registratie als longarts, 20 jaar geleden, heeft op de afdeling longtransplantatie van het UMCG gewerkt. Sinds 17 jaar werkt hij in de Isala klinieken in Zwolle. In 2004 richtte hij de eerste hoestpoli van Nederland op. Zijn aandachtsgebieden zijn dan ook chronische hoest en daarnaast COPD en astma.

MDL-arts Dr. E. Rauws

Rauws is opgeleid tot internist (Bronovo Den Haag) en heeft zich daarna gespecialiseerd tot maag-, darm-, leverarts (AMC). Is gepromoveerd op aspecten van Helicobacter pylori (“maag bacterie”) en is de rest van carrière werkzaam gebleven in het AMC. Beoefende het vak van MDL-arts in de volle breedte, inclusief de opleiding van assistenten. Het leuke van zijn vak vindt Rauws de combinatie van handvaardigheid en het contact met de patiënten. Als MDL-arts heb je patiënten met chronische ziekten, maar ook met kwaadaardige aandoeningen waarbij de diagnose stelling en behandeling hand in hand gaan. Elke patiënt is anders met zijn of haar specifieke probleem, die zo goed mogelijk dient te worden opgelost. Het werk als arts is steeds weer een uitdaging. Klik hier om een waardering voor dokter Rauws op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Chirurg Dr. S. Biere

Dr. Biere heeft de opleiding tot chirurg verricht in het Zaans Medisch Centrum en VU medisch centrum. Zijn aandachtsgebieden zijn algemene chirurgie, darmchirurgie (gastro-intestinale chirurgie), kijkoperaties (laparoscopie) en proctologie. Gedurende zijn opleiding heeft hij naast zijn fulltime klinische taken promotieonderzoek verricht op het gebied van kijkoperaties voor slokdarmkanker. Dit resulteerde o.a. tot een publicatie in het toonaangevend medisch tijdschrift
The Lancet. Al in het vierde jaar van zijn opleiding was hij als co-promotor betrokken bij de begeleiding en promotie van een promovendus eveneens op het gebied van kijkoperaties. In het contact met zijn patiënten vindt dr. Biere het belangrijk aandacht te hebben voor zowel de verwachtingen van de patiënt alsook voldoende ruimte te hebben voor goede communicatie over de diagnose en behandeling. Daarnaast betrekt hij zijn patiënten ook actief bij de beslissingen die juist hen aangaan.

PoliDirect IJburg
IJburglaan 955
1087EN IJburg

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8.30-17.00,
zaterdag en zondag: gesloten


E: info@polidirect.nl
T: 088-8884555