MDL-arts Drs. J.M.Jansen

De Maag-, darm-, levergeneeskunde zoals ik die mag bedrijven vind ik een prachtvak. Als MDL-arts in het OLVG ziekenhuis in amsterdam behandel en begeleid ik mensen met chronische ontstekingen van de darmen met complexere endoscopische behandelingen. Bij PoliDirect ligt de nadruk veel meer op het sociale aspect, hier heb ik heel direct contact met patiënten en huisartsen en dat maakt het voor mij extra persoonlijk. Ik ben opgeleid in het AMC en het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Klik hier om een waardering over dokter Jansen op Zorgkaart Nederland te plaatsen.


MDL-arts Dr. E. Rauws

Rauws is opgeleid tot internist (Bronovo Den Haag) en heeft zich daarna gespecialiseerd tot maag-, darm-, leverarts (AMC). Is gepromoveerd op aspecten van Helicobacter pylori (“maag bacterie”) en is de rest van carrière werkzaam gebleven in het AMC. Beoefende het vak van MDL-arts in de volle breedte, inclusief de opleiding van assistenten. Het leuke van zijn vak vindt Rauws de combinatie van handvaardigheid en het contact met de patiënten. Als MDL-arts heb je patiënten met chronische ziekten, maar ook met kwaadaardige aandoeningen waarbij de diagnose stelling en behandeling hand in hand gaan. Elke patiënt is anders met zijn of haar specifieke probleem, die zo goed mogelijk dient te worden opgelost. Het werk als arts is steeds weer een uitdaging. Klik hier om een waardering voor dokter Rauws op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Anesthesiologe Drs. A.A.N.M. Royakkers

Omdat ik het langduriger contact met een patiënt miste, ben ik me verder gaan specialiseren tot pijnspecialist. Een band opbouwen en samen met de patiënt
werken aan een duidelijk behandeldoel is wat mij betreft een van de belangrijkste aspecten van mijn werk. Coaching en begeleiding is tijdens mijn gesprekken en behandelingen dan ook een wederkerend fenomeen. Ik merk dat ik dan ook echt het verschil kan maken. De samenwerking met huisartsen en andere specialisten is hierin essentieel. Klik hier om een waardering over dokter Royakkers op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Anesthesiologe Drs. M. Janbroers-Blankendaal,

Anesthesiologie - Pijngeneeskunde is een divers en dynamisch vak. Je hebt te maken met hele oude mensen, vroeggeborenen, zwangeren – geen patiënt is hetzelfde. Fascinatie zit ‘m ook in de actie. Door de diversiteit van patiënten en handelingen is geen dag hetzelfde. Prettig vind ik ook dat ik snel resultaat zie van wat ik doe.” Klik hier om een waardering over dokter Janbroers-Blankendaal op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Dermatologe Dr. J. van Ulsen

Na de opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Universiteit, werkte dr van Ulsen jarenlang in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in s-Hertogenbosch. Haar specialisme is haarziekten. Daarnaast is dokter van Ulsen door haar jarenlange ervaring ook zeer gedreven in de algemene dermatologie. U kunt bij dokter van Ulsen terecht op de locaties Ravenstein en Tilburg. Klik hier om een waardering over dokter van Ulsen op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts dr. M.J. Wagtmans

Dokter Wagtmans heeft als MDL-arts in het Flevoziekenhuis in Almere en in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk. Dokter Wagtmans is als MDL -dokter gespecialiseerd in de Hepatologie en Endscopische maag- en darmonderzoek. Klik hier om een waardering over dokter Wagtmans op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Uroloog Dr E. van Dongen

Eric van Dongen is algemeen uroloog en heeft als aandachtsgebieden incontinentie, blaasstoornissen door neurologische aandoeningen en nier- en blaasstenen. Hij is naast PoliDirect werkzaam in MC Lelystad. Klik hier om een waardering over dokter van Dongen op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts Dr. R.K. Linskens

Dokter Linskens is als MDL-arts verbonden aan het st Anna ziekenhuis in Geldrop en is hiervoor in verschillende academische centra zoals VU medisch centrum in Amsterdam als MDL-arts werkzaam geweest. Hij zal zich bij PoliDirect Tilburg vooral toeleggen op het uitvoeren van darmonderzoek t.b.v. het bevolkingonderzoek darmkanker. Klik hier om een waardering voor dokter Linskens op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts Drs. C.J.M. Bolwerk

Dokter Bolwerk is sinds 1994 verbonden geweest aan het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft als Maag-darm-lever specialist met als speciale interesse en specialiteit inflammatoire darmziekten (IBD). Hij is opgeleid in het AMC in Amsterdam als internist en als maag-darm-lever specialist. Klik hier om een waardering voor dokter Bolwerk op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Internist drs. Peter R. Oosting

Dokter Oosting heeft ruim geruime tijd gewerkt in het Waterland ziekenhuis te Purmerend en is als internist gespecialiseerd in maag -darm- lever geneeskunde. Klik hier om een waardering over dokter Oosting te plaatsen op Zorgkaart Nederland.

Endoscopist Drs. B.A. van der Wal

Sinds 1979 geregistreerd als algemeen internist met aandachtsgebied voor endoscopie en maag-darm-lever aandoeningen. Opgeleid aan de Rijksuniversiteit in Grongingen. Werkzaam sinds 1979 in de regio Noord-Brabant in Dongemond- Theresia ziekenhuis in Raamsdonksveer, later het Amphia Pasteur ziekenhuis in Oosterhout. Momenteel bij PoliDirect werkzaam als endoscopist. Klik hier om een waardering voor dokter van der Wal te plaatsen op Zorgkaart Nederland.

MDL-arts Drs. H. Festen

Festen is opgeleid als internist en heeft zich daarna gespecialiseerd tot maag-, darm-, leverarts (MDL-arts). Het mooie van zijn vak vindt Festen de combinatie van handvaardigheid en het persoonlijk contact met patiënten. ‘Als MDL-arts heb je veel patiënten met chronische ziekten, die je al jaren kent en waar je een persoonlijke band opbouwt. Je weet hierdoor veel over hun privélevens en achtergronden’. Klik hier om een waardering voor dokter Festen op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Internist GE Dr. J. Juttmann

Dr. J. Juttmann is bijna dertig jaar als internist verbonden geweest aan het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg met als aandachtsgebieden HIV, endocrinologie en Gastro-enterologie. Dr. Juttmann heeft ruim meer dan dertig jaar scopie ervaring. Klik hier om een waardering voor dokter Juttmann op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Internist GE Drs. M.O. den Dulk

Het leuke aan de interne geneeskunde vindt Meyno dat hij een soort puzzelaar is. Hij houdt van mensen en het is voor hem een uitdaging om iets in zo eenvoudig mogelijke taal aan een patiënt uit te leggen. In Yemen leidde hij mensen op tot internist in een opleidingsziekenhuis. Na drie jaar in Yemen is hij nog eens drie en een half jaar in Gambia en zes jaar in Tanzania geweest, waar hij in het universiteitsziekenhuis werkte. Klik hier om een waardering voor dokter van den Dulk op Zorgkaart Nederland te plaatsen

MDL-arts Drs. A. van der Sluys Veer

Als maag-, darm- en leverarts moet je zowel je hoofd als je handen gebruiken. Er is een enorme ontwikkeling geweest in de mogelijke behandelingen die we kunnen uitvoeren, en deze ontwikkelingen gaan nog steeds door. We kunnen tegenwoordig steeds meer patiënten helpen op een veel prettigere manier dan vroeger. Klik hier om een waardering voor dokter van der Sluys Veer op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts DR. R.F. Eichhorn

Sinds 2003 ben ik Maag-Darm- en Leverarts en sinds 2008 ben ik komen werken in het ETZ in Tilburg vanwegen het topklinische karakter van dit ziekenhuis. Ik ben een allround MDL-arts, maar ik heb speciale belangstelling voor patiënten met leveraandoeningen en voor complexe endoscopische interventieprocedures.

MDL-arts Drs. C. Kothe

Opgeleid in het AMC in Amsterdam en daarna onder andere werkzaam geweest als MDL arts in boven IJ ziekenhuis en beschikt over een grote ervaring op het gebied van darmkanker.

MDL-arts Dr. L.C. Baak

Het specialisme maag-, darm-, en leverziekten is voor mij een aantrekkelijke combinatie van beschouwing en (technische) interventie. In de meeste maag- en darmziekten is een belangrijke plaats ingeruimd voor invasieve diagnostiek en zo nodig ook therapie. Gastvrij en toonaangevend proberen we te zijn bij PoliDirect, waarbij een persoonlijke aanpak van de patiënt voor mij centraal staat. Ook de contacten met de huisartsen in de regio van IJburg zijn zeer belangrijk. Klik hier om een waardering voor dokter Baak op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts Drs. M. Cazemier

Het specialisme maag-, darm-, leverziekten (MDL) is behoorlijk breed. We hebben veel patiëntencontact en doen veel verschillende behandelingen zelf. Daarnaast zien we ook veel verschillende ziektebeelden. Omdat het medische vakgebied bij MDL zo breed is, werken we veel samen met anderen specialismen. Ik vind het prettig om naast het OLVG ook te werken bij PoliDirect IJburg omdat ik op deze manier op een zo breed mogelijke manier Maag- darm- leverzorg kan bieden. Klik hier om een waardering voor dokter Baak op Zorgkaart Nederland te plaatsen.


Cardioloog Dr. E. Krivka

Dokter Krivka heeft als cardioloog bij het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch veel ervaring opgedaan in het voorkomen van hart- en vaatziekten. Samen met de huisarts kan zij als cardioloog bij PoliDirect een snellere diagnose stellen om samen met uw huisarts een nog betere behandeling van hart-en vaatziekten te kunnen bewerkstelligen. Voorkomen is natuurlijk nog beter. Ook voor een preventief hart- en vaatonderzoek bent u van harte welkom. In slechts 2 uur tijd weet u beter waar u aan toe bent. Klik hier om een waardering voor dokter Krivka op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts Drs. H. Hekmat

Dokter Hekmat heeft zijn opleiding tot inwendige geneeskunde en MDL-opleiding afgerond aan de vrije Universiteit medisch centrum in Amsterdam. Vanaf 2012 is hij naast PoliDirect werkzaam als MDL-arts in het IJsselland ziekenhuis in Capelle a/d IJssel. Klik hier om een waardering voor dokter Hekmat op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

MDL-arts DR. G.H.A. Dodemont

MDL-arts is een allround vakgebied met interessante poliklinische en klinische patiëntenzorg, gecombineerd met endoscopische en endo-echografische diagnostiek en interventies. Met name de combinatie van het “denken en doen” maakt het vak zeer breed en interessant.
Het ETZ is een uitstekend ziekenhuis waar adequate, kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg wordt geboden waarbij de patiënt altijd voorop blijft staan.

Dermatologe Drs. W. Kamphof

Dokter Kamphof is als Dermatoloog sinds 2006 werkzaam in verschillende ziekenhuizen waaronder Ziekenhuis Amstelland en Medisch Centrum Alkmaar. Zij heeft hier het vak Dermatologie uitgeoefend in de volle breedte. Daarbij hoort het behandelen van eczeem, acne, moedervlekken, haaruitval, nagelafwijkingen, huidkanker en spataderen. Daarnaast hoort dokter Kamphof tot de een der beste cosmetische dermatologen en heeft zij haar eigen praktijk voor rejuvenation behandelingen met o.a. Botox in Haarlem.

MDL-arts Dr. S. Toebosch

Specialisatie: MDL-arts. Gestudeerd in: Maastricht; Aandachtsgebied(en):: Inflammatoire darmziekten, interventie-endoscopie. Werkzaam geweest in het Langeland ziekenhuis in zoetermeer en het Laurentius ziekenhuis in Roermond.

Internist Drs. Paul Ackermans

- Aandachtsgebieden: Diabetes mellitus, CardioVasculair RisicoManagement
- Gecertificeerd Endoscopist (colonoscopie, sigmoidoscopie, gastroscopie, therapeutisch)
- Supervisor en adviseur Vaatrisico-poliklinieken
- Lid Taakgroep Diabetologie
- Consulent DM/CVRM PoZOB
- Consulent Vakgroepoverleg Diabetes

Dermatoloog M.M. Meijs

Dermatoloog Meijs is opgeleid in het AMC en werkt sinds jaren als dermatoloog in het BovenIJ ziekenhuis Amsterdam alwaar hij de afgelopen 10 jaar de vakgroep dermatologie samen met collega dermatoloog Piskin vorm gaf. Zijn specifieke interesse gebieden zijn de huidoncologie (huidkanker) en flebologie (spataderen). Maar voor dermatologie in de volle breedte kunt U bij hem terecht.
"Sinds 2017 werken wij als dermatologen van het BovenIJ ziekenhuis met veel plezier ook bij Polidirect. Door het werken in een kleinschaligere omgeving als Polidirect kun je de patient nog accurater bedienen in een prettige en gastvrije omgeving. Daarbij spreekt de gevarieerde bevolking met verschillende culturen in deze regio ons aan. De samenwerking met de vakgroep dermatologie van het BovenIJ ziekenhuis zorgt mede voor een volledig dermatologisch zorgaanbod van hoogwaardige kwaliteit.

Longarts DR. J.W.K. van den Berg

Jan Willem van den Berg (1964) is opgegroeid in Den Haag. Na de studie geneeskunde in Leiden werd hij opgeleid tot longarts in Heerlen. De eerste jaren na zijn registratie als longarts, 20 jaar geleden, heeft op de afdeling longtransplantatie van het UMCG gewerkt. Sinds 17 jaar werkt hij in de Isala klinieken in Zwolle. In 2004 richtte hij de eerste hoestpoli van Nederland op. Zijn aandachtsgebieden zijn dan ook chronische hoest en daarnaast COPD en astma.

Longarts DR. G.M. Möller

Trudeke Möller is opgegroeid in Oegstgeest. Na de studie geneeskunde aan de Universiteit van Leiden promoveerde zij in astma op de afdeling immunologie ism afd longziekten in het ErasmusMC in Rotterdam. Hier is de basis gelegd voor haar aandachtsgebieden (ernstig) astma, COPD en immunologie. Vervolgens is zij gespecialiseerd tot Longarts in het MUMC+ in Maastricht. Zij bleef enkele jaren als geregistreerd longarts verbonden aan het MUMC+ en werkte nadien enkele jaren in het LUMC tot 2010. Zij werd in haar Leidse tijd immunoloog en verkozen tot Chair en Secretaris van de "allergy and immunology club" van de European Respiratory Society. Daarna is zij werkzaam geweest in diverse ziekenhuizen met haar expertise (ernstig) astma, allergologie, COPD en Slaap

Gynaecologe Drs. D. van der Pol

Daphne van der Pol is algemeen gynaecoloog met als aandachtsgebieden verzakking en incontinentie en afwijkingen en klachten van de vulva. Dokter van der Pol deed haar opleiding in het St. Radboud Ziekenhuis in Nijmegen en het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Daarna werkte ze jarenlang in een algemeen ziekenhuis en is nu ook werkzaam bij een zelfstandig behandelcentrum in Maastricht. Haar voorkeur gaat nu uit naar het werken bij Poli Direct omdat hier daadwerkelijk meer tijd is voor de patient met meer persoonlijke aandacht en bovendien heel makkelijk overleg en goede samenwerking mogelijk is met de huisartsen. Klik hier om een waardering over dokter van der Pol op Zorgkaart Nederland te plaatsen.

Cardioloog Drs. A.R.T. van de Ven

Mijn opleiding tot cardioloog heb ik genoten in het Erasmus MC te Rotterdam. Toch heb ik gekozen om mijn carrière verder voort te zetten in een kleinere maatschap. De redenen om te kiezen voor het Sint Anna Ziekenhuis, waar ik momenteel ook werkzaam ben als cardioloog, waren voornamelijk de mogelijkheid voor een persoonlijke benadering en begeleiding van de patiënt en de zeer prettige werkomgeving zowel binnen onze maatschap als daarbuiten. Bij de behandeling staat hoogwaardige en service gerichte zorg voorop waarbij de patiënt ook eigen rol heeft. Naast de algemene cardiologie heeft hartfalen mijn extra interesse. In 2015heb ik naast mijn werk als cardioloog een MBA opleiding in de gezondheidszorg te Rotterdam afgerond.

MDL-arts DR. M.H.M.G. Houben

Ik ben opgeleid tot MDL arts in het AMC in Amsterdam. Sindsdien sinds 1999 werkzaam in het HagaZiekenhuis en sinds 2017 ook bij PoliDirect. Ik doe mijn vak als MDL arts met veel plezier. Ik ben er trots op om genomineerd te zijn als "MEDNET toparts", i.h.b. voor communicatieve en technische vaardigheden" omdat dat precies de vaardigheden zijn die zo van belang zijn in het vak van (MDL) arts. De snel toenemende mogelijkheden om met steeds minder ingrijpende, lees endoscopische, technieken afwijkingen te vinden en te behandelen zijn een ware revolutie en ik ben blij daar deel van uit te kunnen maken en om zo iets te betekenen voor patienten.

Cardioloog Drs. R.J.P. Haest

Opgeleid in Maastricht UMC. Sinds 2008 als algemeen cardioloog werkzaam in het St. Anna ziekenhuis Geldrop met als aandachtsgebieden cardiale beeldvorming en sportcardiologie. Hoogwaardige, up to date en patiëntvriendelijke zorg staan bij mij hoog in het vaandel.

Werken bij PoliDirect?

Verpleegkundige Endoscopie
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en assisteren van diverse specialistische onderzoeken. Voorlichting, begeleiding en het bewaken van de vitale functies van de patiënt tijdens onderzoeken is een belangrijk onderdeel van het werk. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden en geef je werkbegeleiding aan nieuwe medewerkers. Op de afdeling is sprake van een nauwe samenwerking met collega's en specialisten. Interesse?
Ga naar contact of bel 088-8884555